Bezoekers De Vrije Vogel in Esloo kunnen hulpmiddelen lenen

Elsloo- In Elsloo is groepshotel de Vrije Vogel een samenwerking aangegaan met het Hulpmiddelencentrum.

Hierdoor kunnen bezoekers bij een verblijf bij De Vrije Vogel ook hulpmiddelen lenen. De accommodaties waren al aangepast voor mindervaliden, maar vanaf nu kunnen bezoekers er ook hulpmiddelen reserveren.

Als iemand tijdens een verblijf zorghulpmiddelen nodig heeft, zoals een hoog-laagbed of een douchestoel, dan kunnen deze kosteloos worden geleend. Alle basis hulpmiddelen, zoals een toiletstoel, rolstoel, douchestoel of tillift, zijn standaard op voorraad. Daarnaast is het huren van een scootmobiel of rollator ook mogelijk.

(Foto’s: Klaas de Groot)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel