Kledingreparatie Modres in Heerenveen geopend

Heerenveen- In Heerenveen werd woensdag kledingreparatie Modres aan de Lindegracht geopend.

Op 23 juli werd het bedrijf van eigenaar Ali Sepet getroffen door brand. De brand zorgde voor veel schade. Het afgelopen half jaar is druk gewerkt aan de voorbereiding van de nieuwe winkel. Wel op een andere locatie. Van het pand aan de Hoofdbrug werd afscheid genomen. Vandaag werd de vernieuwde winkel aan de Lindegracht in Heerenveen geopend. Dit werd gedaan door burgemeester Tjeerd van der Zwan. “Het afgelopen half jaar hebben we veel steun gehad van de gemeente Heerenveen en mede ondernemers. Met de opening van de nieuwe winkel sluiten we een moeilijke periode af”, zegt Ali Sepet. 

(Foto’s: Frank Vink)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel