Nederlandse medaillewinnaars gehuldigd op Paleis Noordeinde

Den Haag- Het Koninklijk huis ontvangt op vrijdagmiddag 23 maart 2018 de Nederlandse medaillewinnaars van de Olympische en Paralympische Winterspelen 2018 op Paleis Noordeinde.

Ze worden ontvangen door Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en Prinses Margriet.

Eerder die dag verzorgt het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport het officiële huldigingsprogramma in de Grote Kerk in Den Haag. Daar worden alle atleten, coaches en begeleiders van TeamNL ontvangen en toegesproken door viceminister-president Hugo de Jonge en minister van Sport Bruno Bruins. Chefs de mission Jeroen Bijl en Esther Vergeer spreken kort een dankwoord uit. Vervolgens gaan de medaillewinnaars door naar Paleis Noordeinde waar zij worden ontvangen door het Koningspaar en Prinses Margriet.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel