Bestuurder op weg aangetroffen na ongeval in Een-West

Een-West – Op de Hoofdweg (N979) tussen Haulerwijk (Fr.) en Zevenhuizen (Gr.) heeft omstreeks 19.45 uur een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden bij Een-West.

De bestuurder werd door voorbijgangers aangetroffen op het wegdek. Het was niet bekend of de man uit het voertuig was geslingerd of zelf uit zijn voertuig is gekomen.

Het slachtoffer was in eerste instantie niet aanspreekbaar. Toen de man enigszins bij kennis was noemde hij een naam van een mogelijk tweede inzittende.De politie en ambulancepersoneel hebben met zaklampen het gebied afgezocht, maar een eventuele tweede inzittende werd niet aangetroffen en bleek uiteindelijk ook niet het geval.

De bestuurder komende uit de richting van Zevenhuizen is door onbekende oorzaak de controle over het voertuig verloren en tegen een boom gebotst. Aangezien er geen sprake was van een beknelling hoefde het korps van Haulerwijk niet ter plaatse te komen.

Het mobiel medisch team kwam per helikopter ter plaatse om assistentie te verlenen. De verkeersongevallen analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht.

(Bron: Compact Media) 

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel