Aldeboarnster (13) gewond bij ernstig ongeval Heerenveen

Heerenveen- Een 13 jarige jongen uit Aldeboarn is woensdagmorgen op de Leeuwarderstraatweg bij Heerenveen gewond geraakt na een ernstig ongeval.

Een fietser en auto kwamen met elkaar in botsing. Omstanders hebben eerste hulp verleend aan het slachtoffer. Twee ambulances en de politie kwamen ter plaatse. Ook werd het Mobiel Medisch Team gealarmeerd voor medische bijstand. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Van de bestuurder van de auto wordt een verklaring opgenomen en de auto is in beslag genomen voor onderzoek.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel