Voetbalclubs geschrokken na belagen 14 jarige FC Groningen supporter

Heerenveen- Een 14 jarige jongen is bij de wedstrijd SC Heerenveen – FC Groningen belaagd en en bij zijn FC Groningen sjaal gegrepen.

Hij werd door een nog onbekende man vastgepakt bij zijn FC Groningen sjaal en schold de jongen voor van alles uit. Daarbij werd gescholden met “rare ziektes”. De familie van de jongen heeft bij de politie aangifte gedaan. 

SC Heerenveen betreurt de zaak en doet onderzoek. De club heeft de jongen drie VIP kaarten gegeven voor de wedstrijd SC Heerenveen – Feyenoord. De club FC Groningen heeft de jongen gratis kaarten aangeboden voor FC Groningen – Roda JC. 

 

 

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel