Rein Werumeus Buning bezorgt ONS Sneek punt in slotminuten tegen ACV

Assen- ACV en ONS Sneek hielden vanmiddag beiden een punt over aan het duel op het Catawiki Sportpark in Assen.

De bezoekers waren de bovenliggende partij in de eerste helft. Dit resulteerde in een 0-1 voorsprong. Curty Gonzales scoorde uit een omschakelmoment. In de tweede helft waren de rollen omgekeerd. ACV had het beste van het spel en kwam verdiend op gelijke hoogte toen Pascal Huser een vrije trap binnen schoot. Dezelfde Huser krulde zo’n twintig minuten voor het einde wederom een vrije trap achter doelman Barry Ditewig zodat de Assenaren op een 2-1 zege af leken te gaan. In de blessuretijd was het echter de Friese invaller Rein Werumeus Buning die zijn ploeg met een zondagsschot toch nog op gelijke hoogte schoot.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel