Eerste vlag 82ste Fietselfstedentocht overhandigd

Bolsward- Alle inwoners van Bolsward krijgen een vlag overhandigd voor de 82ste Fietselfstedentocht.

Hiermee wil de organisatie van de Fietselfstedentocht waardering uitspreken naar alle vrijwilligers, ondernemers, de inwoners van de stad en de gemeente Súdwest-Fryslân. De vlaggen worden op dinsdag 8 mei rondgebracht bij de inwoners van Bolsward. De organisatie hoopt dat de vlaggen in de hele stad te zien zijn.

Maandagavond is in het gebouw van de Fietselfstedentocht de eerste vlag overhandigd aan wethouder Gea Wielinga van de gemeente Súdwest-Fryslân. “Bolsward is de belangrijkste stad tijdens de Friese Elfstedentocht. “Ik vind het een geweldige actie en vooral de inzet van de vele vrijwilligers wordt op deze manier extra gewaardeerd, aldus Gea Wielinga. 

 

 

 

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel