Auto gelanceerd van parkeerdek in Leeuwarden

Leeuwarden- Een opmerkelijk ongeval maandagmorgen in Leeuwarden.

Een vrouw stond met haar auto op een parkeergarage, boven de Jumbo, aan het Johannes Kolfplein. Tijdens het rijden bleef haar gaspedaal hangen. Ze reed dwars door een hek en lanceerde de auto. De auto kwam enkele meters beneden tot stilstand. Wonder boven wonder raakte de vrouw niet ernstig gewond. Ze is door het ambulance personeel gecontroleerd en overgebracht naar het ziekenhuis. De auto kan als total loss worden verklaard.  Een gedeelte van het parkeerdek is afgesloten. De komende dagen zullen ze het hekwerk vervangen. 

(Foto’s: Aise van Beets)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel