Baliemedewerker gemeente Leeuwarden bedreigd met mes

Leeuwarden- Een baliemedewerker van de gemeente Leeuwarden is woensdagochtend bedreigd met een mes.

De man had al een verbod voor het stadskantoor, aan het Hofplein. Hij zou een bekende zijn van de gemeente Leeuwarden. De medewerker raakte gelukkig niet zwaargewond, maar is wel naar het ziekenhuis gebracht voor verwondingen. Burgemeester Ferd Crone reageert aangeslagen. Dat een dader zo kan binnenkomen en een medewerker bedreigd, “dit is onaanvaardbaar”. Ook de medewerkers van de gemeente Leeuwarden zijn erg geschrokken van het incident. Het politieonderzoek in het stadskantoor is gaande.

(Foto’s: Kappers Media)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel