Seizoenskaarthouders kunnen gratis met de bus naar SC Heerenveen

Heerenveen- Seizoenkaarthouders van sc Heerenveen reizen vanaf zondag 19 augustus 2018 gratis gratis met Arriva, vanuit de provincies Friesland en Groningen, naar de competitiewedstrijden in het Abe Lenstra stadion.

Dit is één van de afspraken uit de nieuwe samenwerkingsovereenkomst die de club en het vervoersbedrijf ondertekenden. Met de nieuwe verbintenis wordt de samenwerking tussen beide partijen gecontinueerd.

Algemeen directeur Luuc Eisenga is blij met de samenwerking tussen Arriva en sc Heerenveen. ‘’Deze nieuwe overeenkomst is goed voor zowel de club als de supporters. Het is mooi dat we de verbinding met Arriva hebben weten te vinden en dat supporters met een seizoenkaart voortaan gratis in de regio kunnen instappen. We hechten als club veel waarde aan service, gastvrijheid en duurzaamheid, dit initiatief past hier uitstekend bij. Het draagt tevens bij aan de bereikbaarheid van Heerenveen op wedstrijddagen. We hopen dat veel sc Heerenveen-supporters gebruik gaan maken van deze aantrekkelijke regeling.’’

Ook Arriva is blij met de invulling van de samenwerkingsovereenkomst. Milfred Hart, regiodirecteur Noord: “Als dé regionale vervoerder in Friesland brengen we onze reizigers graag naar mooie bestemmingen. Met de gratis reizen-regeling verbinden we seizoenkaarthouders met sc Heerenveen. Dat is niet alleen aantrekkelijk, ook kunnen reizigers zo op een laagdrempelige manier kennismaken met het openbaar vervoer in de regio.”

Voorwaarden op een rij

sc Heerenveen-supporters kunnen, op vertoon van hun seizoenkaart, van drie uur voor tot drie uur na de thuiswedstrijden in de Eredivisie gratis reizen met het openbaar vervoer naar het Abe Lenstra stadion.

Overige voorwaarden:

  • De seizoenkaart is uitsluitend als vervoerbewijs te gebruiken op dagen waarop sc Heerenveen een thuiswedstrijd in de Eredivisie speelt;
  • De seizoenkaart is geldig in alle reguliere OV-bussen en regionale treinen van Arriva in Friesland en Groningen;
  • De seizoenkaart is geldig als vervoerbewijs op bus- en treintrajecten van Arriva met bestemming Heerenveen;
  • In de trein van Arriva kan uitsluitend gebruik worden gemaakt van de 2e klasse;
  • De seizoenkaart is niet te gebruiken in buurtbus, belbus of regiotaxi;
  • Maximaal één reiziger per seizoenkaart.
[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel