Deelnemende ploegen Binck Bank Tour gepresenteerd in Bolsward (Fotoreportage)

Bolsward- De deelnemende ploegen, die vandaag meedoen aan de Binck Bank Tour, werden zondagmiddag in Bolsward gepresenteerd.

Vrijwilligers hebben de deelnemers door grachten van Bolsward gevaren. Een van de deelnemers was publiekslieveling Dylan Groenewegen. Hij werd door een handvol handtekening jagers opgewacht bij aankomst op plein 1455. Daar werden de deelnemers per bus uitgezet.

De eerste etappe van de BinckBank Tour begint vandaag om 12.30 uur bij het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. De finish wordt tussen 16.30 en 17.00 uur verwacht op de Oude Rijksweg bij industrieterrein De Marne in Bolsward.

(Foto’s: Rudy Bouma/FrieslandActueel.nl) 

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel