OlieBOP Bolsward verplaatst naar nieuwe locatie en datum

Bolsward- De organisatie van OlieBOP heeft besloten om het evenement te verplaatsen naar de maand maart en een nieuwe locatie De Groene Weide.

Vele jonge muzikanten hebben op het echte Bolswarder feest OlieBOP gestaan.

De organisatie heeft het gevoel dat zij de doelgroep uit het oog zijn verloren en dat het tijd is voor vernieuwing. De intimiteit en de interactie tussen de muzikanten en het publiek was er niet meer.

De laatste week van het jaar is voor iedereen een drukke periode en veel mensen gaan dan ook nog op vakantie. Daarom hebben wij besloten om OlieBOP te verplaatsen naar de maand maart. Wat onveranderd blijft is dat de deelnemers enige maanden lang iedere week gaan oefenen om er een mooie avond van te maken.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel