Verdachte van familiedrama Papendrecht Heng Pedreira ging als asielzoeker naar Bolsward

Papendrecht- De 32 jarige Heng, die afgelopen zaterdag zijn 32 jarige ex vrouw, twee kinderen van 4 en 6 jaar en zichzelf van het leven beroofde, is op 15 jarige leeftijd als asielzoeker naar Bolsward gekomen, meldt het AD.

De vader is voor het Openbaar Ministerie op dit moment hoofdverdachte in dit familiedrama. Op Facebook plaatste de vader van het gezin, de geboren Angolees Heng Pedreira, zeven maanden geleden al een filmpje waarin hij volop klaagt over het feit dat hij een gezin heeft.

Buurtbewoners vertellen dat de man en vrouw onlangs uit elkaar zijn gegaan. Moeder en kinderen zouden eind deze maand gaan verhuizen. Het nieuwe adres van de kinderen en hun moeder was ook al bekend; ze zouden een paar straten verderop komen te wonen. De vader zou in het huis aan de Cremerstraat blijven.

Op 15 jarige leeftijd is Heng uit Angola naar Bolsward gekomen. Zijn schoolperiode heeft hij op het Marne College in Bolsward doorgebracht. Later is Heng Pedreira naar het Westen verhuist.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel