Harkemase Boys verliest bij DOVO

Veenendaal- Met iets minder dan een kwartier speeltijd op de klok wist iedereen op het sportpark in Veenendaal dat Robert Stelpstra aan de wedstrijd meedeed in dienst van Harkemase Boys.

De aanvaller wist namelijk in een tijdsbestek van dertien minuten twee keer het net van de tegenstander te vinden (0-2). DOVO deed snel wat terug, in de negentiende minuut stond Nando Wormgoor vrij na een goed genomen hoekschop en hij kon vervolgens aannemen en raak schieten (1-2). De thuisploeg kon de pauze in met een goed gevoel nadat Mitchell de Zwart de 2-2 aan liet tekenen in de 45ste minuut.

In de tweede helft kwam de thuisploeg op voorsprong. Joshua Patrick was goed voor de 3-2. Hij kopte de bal fraai binnen op aangeven van De Zwart. In de 74ste minuut leek de wedstrijd beslist te worden door Kesly den Haag, hij plaatste de 4-2 op het scorebord in Veenendaal. Wederom was het De Zwart die verantwoordelijk was voor de assist.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel