ONS Sneek wint in slotfase van ACV de Dijk

Sneek- Het venijn zat in het duel tussen ONS Sneek en ACV De Dijk duidelijk in de staart.

Voor het publiek was de eerste helft niet bijzonder boeiend. Beide ploegen schroomden om uitdrukkelijk voor de aanval te kiezen en speelden op balbezit. Vóór rust vielen er dan ook heel weinig mogelijkheden te noteren.

Na de thee zette ONS Sneek meer druk. Yume Ramos brak de ban door in de 55e minuut een dieptepass van het middenveld fraai te verlengen: 1-0. Maar de Dijk bleek wel degelijk te kunnen voetballen en kreeg zijn beloning toen invaller Clayd Olf tegen scoorde. Michael Lanting, zoals zovaak voorop in de strijd, klopte vlak voor tijd keeper Nick Borman in de korte hoek: 2-1. De tweede treffer van Yume Ramos (in de extra tijd) onderstreepte de terechte winst van ONS Sneek nog eens.

(Foto’s: MJFotografieHv)

 

 

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel