BattleRUN in Drachten voor twee regionale goede doelen (Fotoreportage)

Drachten- In Drachten werd zondagmiddag een BattleRUN georganiseerd vanaf het terrein van de Vrije Baptistengemeente Bethel in Drachten.

Het weer had niet beter kunnen zijn voor de lopers die zich al vroeg melde bij de inschrijfbalies melde en zich rustig gingen voorbereiden op de loop. Om 15.00 uur was dan het startsein van de 8 kilometer waarna de 5 en de 1 kilometer volgde voor de kinderen. Een hardloopwedstrijd voor alle leeftijden wat wel weer bleek doordat de jongste deelnemer 3 jaar en de oudste 73 was.

“We hebben weer net zoveel lopers als vorig jaar en dat is fantastisch. En het mooie is dat we allemaal hetzelfde doel hebben. We komen in beweging voor een ander”, zegt een trotse initiatiefneemster Margriet van der Veen. 

Dit jaar is er door de organisatie gekozen voor twee regionale goed doelen te weten: Ronald Mc Donald Hoeve te Beetsterzwaag en Stichting Present Smallingerland. Beide stichtingen mogen het behaalde bedrag van € 5.800,00 verdelen. Een fantastische prestatie van alle deelnemers van deze 2e editie van de BattleRUN. 

(Foto’s: Roeland Harten)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel