Aanhoudingen in Oosterwolde na aantreffen vuurwapen

Oosterwolde- De politie heeft woensdagavond aan de Waardeel drie verdachten aangehouden in verband met het bezit van een vuurwapen. Agenten controleerden de auto waarin de drie zaten en zagen daarbij een vuurwapen liggen. De drie mannen werden aangehouden. Het gaat om een 25-jarige man uit Oosterwolde en twee mannen uit Smilde van 26 en 29 […]

Oosterwolde_Politie Oosterwolde- De politie heeft woensdagavond aan de Waardeel drie verdachten aangehouden in verband met het bezit van een vuurwapen.

Agenten controleerden de auto waarin de drie zaten en zagen daarbij een vuurwapen liggen. De drie mannen werden aangehouden. Het gaat om een 25-jarige man uit Oosterwolde en twee mannen uit Smilde van 26 en 29 jaar. Na de aanhouding wist de laatste uit de politieauto te komen en te vluchten.

Bij een zoekactie die is ingesteld werd hij niet aangetroffen. In de auto werd ook een geldbedrag en een aantal gripzakjes met drugs aangetroffen. Het wapen, geld en de drugs zijn in beslag genomen. Twee verdachten zijn ingesloten; naar de derde wordt nog gezocht.

(Beelden: Compact Media)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel