Anne Goaitske haalt 1100 euro voor Going Global

Dokkum- Het Dockinga College zette zich in voor Going Global. Anne-Goaitske Breteler is naar Malawi geweest, voor Going Global. Zij heeft daar veel ervaringen opgedaan. Haar inzet is erg groot, samen met het Dockinga College. Er werd vrijdagmiddag door de school een sponsorloop georganiseerd, daarna was er een veiling, per opbod konden er dingen die […]

dokingacollega Dokkum- Het Dockinga College zette zich in voor Going Global.

Anne-Goaitske Breteler is naar Malawi geweest, voor Going Global. Zij heeft daar veel ervaringen opgedaan. Haar inzet is erg groot, samen met het Dockinga College.

Er werd vrijdagmiddag door de school een sponsorloop georganiseerd, daarna was er een veiling, per opbod konden er dingen die ingezameld waren door leerlingen en docenten worden gekocht. Veel moeders werden door de leerlingen opgetrommeld om soep en andere lekkere hapjes te verkopen. Deze werden dan verkocht tijdens de middag.

Het was een erg geslaagde dag, aanstaande maandag wordt het bedrag bekend gemaakt.

Update 23:26 uur

Anne-Goaitske maakte zojuist op haar Twitter bekend, dat er inmiddels al een €1100,- binnen is voor Going Global, daar zijn nog niet de sponsorloopinkomsten bijgeteld.

Bron: RadioNOF

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel