Anytime Fitness Bolsward: “Een echt familiebedrijf”

Bolsward- Wanneer je het gebouw van Anytime Fitness aan de Ward in Bolsward binnenloopt, merk je direct het familiegevoel. Dit is ook één van de krachten van het bedrijf.

“We willen dat de klanten zich thuisvoelen en dat ze geholpen worden in het bereiken van doelen. 

Bij het bedrijf kunnen leden 24 uur per dag, 7 dagen in de week sporten. Sinds de overname is het aantal leden met 30% tot 40% gestegen.  Men kan bij Anytime Fitness terecht voor Fitness, bedrijfsfitness, personal training en groepslessen. 

Gerard en Judith Hartman zijn eigenaren van Anytime Fitness Bolsward en Harlingen. Zij krijgen ondersteuning van hun kinderen Sanne en Arend. 

“Klanten beginnen bij ons met een intake gesprek. Daarna gaan we de richtlijnen bepalen en kijken we waar de persoon zich op wil focussen tijdens het sporten. Bij Anytime Fitness werken we met schema’s en de sporter kan bijhouden wat hij of zij heeft gedaan”, aldus Arend Hartman. Om de schema’s bij te houden is er vanaf oktober een mobiele app beschikbaar, genaamd Anytime Fitness. 

We zijn een internationale organisatie, maar wel onafhankelijk. We moeten ons houden aan een bepaalde merkvoorwaarde, zoals het gebruik van het logo en de kleuren. We staan sterker door de internationale samenwerking. We kopen nu gezamenlijk apparatuur en reclame in. Dit is kostenbesparend en je kunt blijven vernieuwen. “Een goede constructie”, merkt Arend. 

De sporters maken in Bolsward tot laat in de avond gebruik van de vrije openingstijden en sommige leden zijn alweer vroeg in de ochtend present. In de nachtelijke uren wordt er niet veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te sporten. Hartman: “Het is ook meer de insteek dat men kan komen en gaan wanneer men wil en niet rekening hoeft te houden met openingstijden of aangepaste openingstijden zoals in het weekend en feestdagen. 

De verbouwing voor een nieuw sportcentrum aan de Klipperstraat in Harlingen is inmiddels begonnen. Het gebouw is ruim 800 m2 en krijgt dezelfde style en apparatuur als bij de locatie in Bolsward.” Mensen kunnen er vanaf 10 september sporten. 

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel