Automobilist schept vrouw met rollator in Gorredijk

Gorredijk- Bij een ongeval op de Formanjestrjitte in Gorredijk is zaterdagochtend een vrouw gewond geraakt nadat een bestuurder van een auto achteruit reed. De hulpdiensten werden omstreeks 11:20 uur gealarmeerd. Een bestuurder die met de auto achteruit reed vanaf een parkeerplaats zag de vrouw, die met haar rollator op de stoep, liep over het hoofd. […]

ongevalGorredijk3 Gorredijk- Bij een ongeval op de Formanjestrjitte in Gorredijk is zaterdagochtend een vrouw gewond geraakt nadat een bestuurder van een auto achteruit reed.

ongevalGorredijk1 De hulpdiensten werden omstreeks 11:20 uur gealarmeerd. Een bestuurder die met de auto achteruit reed vanaf een parkeerplaats zag de vrouw, die met haar rollator op de stoep, liep over het hoofd. De vrouw kwam ten val en liep beenletsel op, ze werd vervolgens per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

ongevalGorredijk De brandweer kwam ter plaatse om de werkzaamheden van de ambulancedienst af te schermen. De politie stelde ter plaatse een onderzoek in.

(Foto’s: Marc Stijger)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel