Beloften Nederland komen naar Harkema

Op vrijdagavond 22 maart treffen de beloften van het Nederlands elftal in Harkema de beloften van Servië. Het duel op sportpark De Bosk begint om 18.30 uur. Na de wedstrijd komt de WK-kwalificatiewedstrijd van het grote Oranje tegen Estland op het grote scherm. Daarnaast gaat er een gesigneerd shirt van Oranje in de verloting. De […]

BeloftenNederland Op vrijdagavond 22 maart treffen de beloften van het Nederlands elftal in Harkema de beloften van Servië. Het duel op sportpark De Bosk begint om 18.30 uur. Na de wedstrijd komt de WK-kwalificatiewedstrijd van het grote Oranje tegen Estland op het grote scherm. Daarnaast gaat er een gesigneerd shirt van Oranje in de verloting.
De entree kost 5 euro per persoon. Groepen met 10 personen of meer betalen 3 euro per persoon. Kaartjes kunnen in de voorverkoop worden gekocht bij de thuiswedstrijd tegen ONS Sneek op 16 maart.

Het Beloftenteam, voor spelers geboren op of na 1 januari 1992, speelt geen kwalificatiewedstrijden maar louter oefenduels. De belangrijkste doelstelling van dit nationale team is deze spelers internationale ervaring te laten opdoen, om zich verder te ontwikkelen met het oog op onder andere Jong Oranje.

Momenteel is de selectie van bondscoach Remy Reynierse nog niet bekend, maar voor de vorige interland (begin februari tegen Ierland) was dit de selectie:

Doel: Stefan van der Lei (FC Groningen), Hobie Verhulst (AZ)

Verdediging: Nick Bakker (FC Groningen), Stefano Denswil (Ajax), Ted van de Pavert (De Graafschap), Joël Veltman (Ajax), Mike te Wierik (Heracles Almelo)

Middenveld: Jesper Drost (PEC Zwolle), Kevin Jansen (ADO Den Haag), Timo Letschert (FC Groningen), Peter van Ooijen (PSV), Hakim Ziyech (sc Heerenveen)

Aanval: Stanley Elbers (ADO Den Haag), Navarone Foor (NEC), Jody Lukoki (Ajax), Alex Schalk (NAC Breda), Luciano Slagveer (sc Heerenveen), Arsenio Valpoort (PEC Zwolle)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel