Chris de Wagt bezorgt ONS Boso Sneek gelijkspel (VIDEO)

Sneek- In een niet al te beste wedstrijd heeft ONS Boso Sneek het laatste puntje binnen gehaald, dat nodig was om ook in theorie niet meer te kunnen degraderen. Kozakken Boys uit het Brabantse Werkendam hielden elkaar na 2×45 minuten op 1-1. En dat was een terechte uitslag van een wedstrijd die geen winnaar verdiende. […]

ONSBosoSneek3 Sneek- In een niet al te beste wedstrijd heeft ONS Boso Sneek het laatste puntje binnen gehaald, dat nodig was om ook in theorie niet meer te kunnen degraderen.

ONSBosoSneek Kozakken Boys uit het Brabantse Werkendam hielden elkaar na 2×45 minuten op 1-1. En dat was een terechte uitslag van een wedstrijd die geen winnaar verdiende. Echt slecht was het niet. Maar er ging, met name in het laatste half uur wel heel veel fout.

Het leek alsof beide ploegen snakten naar het einde. En met name ONS Boso Sneek kon tevreden naar de kleedkamer gaan: missie geslaagd!

ONSBosoSneek2 Kozakken Boys miste echter door het gelijkspel de aansluiting bij de absolute top, waar ook veel punten werden gemorst, zodat de kampioensstrijd spannend is als nooit tevoren, maar zonder de Werkendammers uitgevochten zal worden.

(Foto’s: MJFotografieHv)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel