Elfsteden TV dagelijks op Friesland Actueel

Bolsward- Friesland Actueel brengt vanaf zaterdag een dagelijkse uitzending over de belevenissen van het Pinksterweekend in Friesland.

De eerste uitzending wordt komende zaterdag uitgezonden met daarin highlights over de tweede editie van Tsjillen in de sloep. Tijdens Tsjillen in de sloep staan dertig acts centraal. De acts brengen muziek, dans, theater en kunst en komen allemaal uit Bolsward en omstreken. Hiermee wordt het lokale talent een prachtig podium geboden.

Zaterdagmorgen om 11:00 uur is de start van de Ultraloop in Bolsward. Ruim 40 lopers uit zeven verschillende landen starten bij het stadhuis in Bolsward. Friesland Actueel doet uitgebreid verslag van de eerste editie van de Ultraloop. De uitzending is naar verwachting zondag te bekijken. Ook wordt er in de tweede uitzending aandacht geschonken aan de Stepelfstedentocht. De deelnemers starten zaterdagavond om 00:00 uur op de Bargefenne in Bolsward.

Pinkstermaandag staat traditioneel in het teken van de Fietselfstedentocht. De start is om 05:00 uur. We blijven jullie op de hoogte houden.

Elfsteden TV wordt mede mogelijk gemaakt door Jumbo Kooistra, Rijwielhandel de Kroon, Primera Bolsward, AA Fysio,  Vereniging Ondernemend Bolsward, Rijschool Richard en de organisatie van de Friese Elfsteden Rijwieltocht. Winkels in Bolsward zijn tijdens het Pinksterweekend extra open.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel