FC Dordrecht gooit ONS Boso Sneek uit bekertoernooi

Sneek- ONS Boso Sneek mag met een tevreden gevoel terugkijken op de wedstrijd tegen eredivisionist FC Dordrecht. In de tweede ronde van de KNVB beker verloren de Snekers met 0-3. In het eerste kwartier kon ONS Boso Sneek aardig meevoetballen en kreeg het een aantal kansjes, waaronder via Age Wim van der Zee, maar tot […]

DSC_6761-BorderMaker Sneek- ONS Boso Sneek mag met een tevreden gevoel terugkijken op de wedstrijd tegen eredivisionist FC Dordrecht.

In de tweede ronde van de KNVB beker verloren de Snekers met 0-3. In het eerste kwartier kon ONS Boso Sneek aardig meevoetballen en kreeg het een aantal kansjes, waaronder via Age Wim van der Zee, maar tot doelpunten leidde dit niet.

FC Dordrecht bleef in de eerste helft gemakkelijk overeind en scoorde via Mart Lieder. Even later werd Jordy van Deelen gevloerd in het strafschopgebied en de penalty werd feilloos binnengeschoten door Ryan Koolwijk.

De laatste goal van FC Dordrecht in de wedstrijd tegen ONS Boso Sneek viel op naam van Everon Pisas. Hij gooide het duel op slot, uit een mooie aanval over vijf schijven. De snelle buitenspeler schoot de bal hard in de bovenhoek.

(Foto: Jeroen van der Kallen)

Reacties na afloop met Jacob Noordmans, Ivan Landlust en trainer van FC Dordrecht Ernie Brandts

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel