Forse binnenbrand verwoest woning in Leeuwarden (UPDATE)

Leeuwarden – Een forse binnenbrand heeft op nieuwjaarsnacht voor veel schade gezorgd in een woning aan de Merelstraat in Leeuwarden. Omwonenden merkten de brand op en waarschuwden de brandweer die met een hoogwerker en een tankautospuit ter plaatse kwamen. De brandweer heeft vervolgens de deur geforceerd om binnen te kunnen komen, Inmiddels kwam er forse […]

IMG_0917-borderLeeuwarden – Een forse binnenbrand heeft op nieuwjaarsnacht voor veel schade gezorgd in een woning aan de Merelstraat in Leeuwarden.

IMG_0928-borderOmwonenden merkten de brand op en waarschuwden de brandweer die met een hoogwerker en een tankautospuit ter plaatse kwamen. De brandweer heeft vervolgens de deur geforceerd om binnen te kunnen komen, Inmiddels kwam er forse rookontwikkeling uit de woning en heeft de brandweer doormiddel van een binnenaanval de brand kunnen blussen. Ook een bovenwoning liep rook en waterschade op.

IMG_0933-borderOp het moment van de brand was er niemand in de woning en ook in de bovenwoning was niemand aanwezig. De politie zoekt getuigen om zich te melden omdat er drie brandhaarden zijn aangetroffen in de woning en is brandstichting waarschijnlijk de oorzaak van de brand. Om contact op te nemen met de politie kunt u bellen naar 0900-8844 onder vermelding van het zaaknummer.
Zaaknummer 2016000845IMG_0940-borderIMG_0948-border

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel