Fryslân populair bij Nederlandse watersporter

Grou- Nederlandse vaarders en zeilers beschouwen Fryslân als het meest aantrekkelijke vaargebied van ons land. Dat is één van de conclusies van het marktonderzoek van NBTC-NIPO, dat plaatsvond in het najaar van 2013. Het onderzoek brengt het profiel en gedrag van Nederlandse watersporters in beeld. Twee op de vijf vaarders en zeilers is van plan […]

bootgrou Grou- Nederlandse vaarders en zeilers beschouwen Fryslân als het meest aantrekkelijke vaargebied van ons land.

Dat is één van de conclusies van het marktonderzoek van NBTC-NIPO, dat plaatsvond in het najaar van 2013. Het onderzoek brengt het profiel en gedrag van Nederlandse watersporters in beeld.

skutsjegrou Twee op de vijf vaarders en zeilers is van plan om Fryslân in de komende drie jaar te (her)bezoeken. Niet minder dan 87% van hen beoordeelt de provincie als aantrekkelijk tot zeer aantrekkelijk. Hiermee beschouwen zij Fryslân als het meest aantrekkelijke vaargebied van Nederland.

Fryslân favoriet

boot Andere uitkomsten van het onderzoek laten zien dat vaarders en zeilers het vaakst voor Fryslân kiezen. Over de afgelopen drie jaar heeft een derde van hen hier gevaren. Over deze zelfde periode krijgt Fryslân als gemiddeld rapportcijfer maar liefst een 8,1. Daarmee geldt de provincie als meest favoriete vaargebied van Nederland.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel