Gewonde bij ongeval in Oldeberkoop

Oldeberkoop- Zondagavond omstreeks 19.00 uur vond er op de Heerenveenseweg vlak voor Oldeberkoop een eenzijdig ongeval plaats waarbij een personenauto te water raakte. De bestuurder die in de richting van Oldeberkoop reed kwam door een nog onbekende oorzaak met zijn voertuig in de linkerberm terecht. Hier botste het voertuig tegen een boom en schoot vervolgens […]

oldeberkoop Oldeberkoop- Zondagavond omstreeks 19.00 uur vond er op de Heerenveenseweg vlak voor Oldeberkoop een eenzijdig ongeval plaats waarbij een personenauto te water raakte.

De bestuurder die in de richting van Oldeberkoop reed kwam door een nog onbekende oorzaak met zijn voertuig in de linkerberm terecht. Hier botste het voertuig tegen een boom en schoot vervolgens door de Preenzewiek in.

De brandweer van Oldeberkoop was snel ter plaatse en haalde het slachtoffer uit het voertuig. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis.

Het oppervlakte reddingsteam van de brandweer van Jubbega heeft het voertuig onderzocht op meerdere slachtoffers. Bergingsbedrijf Broekhuizen uit Donkerbroek heeft met behulp van de brandweer het voertuig geborgen.

(Foto’s: Edwin Faber)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel