Gewonde bij schoorsteenbrand in De Falom

De Falom- De brandweer van De Westereen moest maandagavond uitrukken voor een woningbrand aan de Munewei in De Falom. Ter plaatse bleek het te gaan om een schoorsteenbrand. De bewoner was al met een tuinslang aan het blussen. Hierbij kreeg hij brandwonden aan zijn hand. Voor hem kwam een ambulance ter plaatse, waarin hij aan […]

20141223 JB Woningbrand de Falom 036 De Falom- De brandweer van De Westereen moest maandagavond uitrukken voor een woningbrand aan de Munewei in De Falom.

Ter plaatse bleek het te gaan om een schoorsteenbrand. De bewoner was al met een tuinslang aan het blussen. Hierbij kreeg hij brandwonden aan zijn hand. Voor hem kwam een ambulance ter plaatse, waarin hij aan zijn verwondingen werd behandeld.

20141223 JB Woningbrand de Falom 031 De brandweer had de brand snel onder controle. De hoogwerker uit Dokkum, welke ook was gealarmeerd, behoefde niet ingezet te worden. De pijp van de schoorsteen bleek lek te zijn. Het rookkanaal is deels verwijderd. De woning liep enige waterschade op.

(Foto’s: Jan Beets)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel