Kooktalenten Stenden strijden om titel

Leeuwarden- Studenten gaan de strijd met elkaar aan tijdens de finale van Battle of the Chefs. De titanen kookwedstrijd tussen twee teams met vier studenten van Stenden Hotel Management School. Deze allesbeslissende finale avond zal plaats vinden op dinsdag 13 Mei in Stenden Hotel te Leeuwarden. Battle of the chefs ronde één was een daverend […]

kookwedstrijd1 Leeuwarden- Studenten gaan de strijd met elkaar aan tijdens de finale van Battle of the Chefs.

De titanen kookwedstrijd tussen twee teams met vier studenten van Stenden Hotel Management School.

Deze allesbeslissende finale avond zal plaats vinden op dinsdag 13 Mei in Stenden Hotel te Leeuwarden. Battle of the chefs ronde één was een daverend succes en deze editie zal op een spetterende manier worden afgesloten met een spannende finale.

kookwedstrijdDe finale van Battle of the Chefs beloofd een spectaculaire avond te worden en zal in het teken staan van culinaire hoogtepunten, met onder andere een masterclass, live cooking en overheerlijke gerechten. The Battle of the Chefs is gebaseerd op het programma Masterchef, waarin deelnemers het tegen elkaar opnemen door het bereiden van heerlijke gerechten.

Tijdens de eerste ronde kregen aanstormende keukentalenten van de Stenden Hotel Management School in Leeuwarden, verdeeld in vijf teams, de kans om hun kookkunsten te laten zien met als hoofddoel: het bereiden van het beste gerecht! Na ronde één zijn er twee teams overgebleven, zij gaan nu de ultieme strijd aan om te beslissen wie er uiteindelijk met de hoofdprijs naar huis gaat. Zij zullen beoordeeld worden door een professionele vakjury en de gasten. Beide teams zullen hun creativiteit tonen met de geselecteerde ingrediënten. Aan het einde van de avond zal het winnende team bekend worden gemaakt.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel