Lange file richting Friesland door ongeluk A7

Marum- Een automobilist is vanmiddag met de schrik vrijgekomen bij een ongeval op de A7. Een automobilist is vanmiddag op de A7 bij Marum met de schrik vrijgekomen bij een ongeval. De man botste door nog onbekende oorzaak met zijn auto achterop een kraanwagen. De man tolde vervolgens met zijn auto een aantal keren in […]

a7marumongeval Marum- Een automobilist is vanmiddag met de schrik vrijgekomen bij een ongeval op de A7.

Een automobilist is vanmiddag op de A7 bij Marum met de schrik vrijgekomen bij een ongeval. De man botste door nog onbekende oorzaak met zijn auto achterop een kraanwagen. De man tolde vervolgens met zijn auto een aantal keren in het rond om vervolgens tegen de vangrail tot stilstand te komen. De auto raakte hierbij total loss.

De kraanwagen had alleen kapotte verlichting. De automobilist is door ambulance personeel onderzocht, maar vervoer naar een ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. De machinist van de kraanwagen kwam met de schrik vrij. Door de aanrijding ontstond er een lange file op de A7 in de richting van Friesland. Politie en VOA maakten rapport op van het ongeval. De auto is afgevoerd door berger Collewijn.

(Bron: 112Groningen)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel