Man gooit met messen naar agenten

Leeuwarden – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag in een woning aan de Holwortel een 35-jarige Leeuwarder aangehouden op verdenking van vernieling en poging zware mishandeling. Een getuige zag de man een auto, die geparkeerd stond in de Holwortel, opzettelijk vernielde. De getuige belde direct via 1-1-2 de politie. De agenten […]

vestpolitiemanLeeuwarden – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag in een woning aan de Holwortel een 35-jarige Leeuwarder aangehouden op verdenking van vernieling en poging zware mishandeling.

Een getuige zag de man een auto, die geparkeerd stond in de Holwortel, opzettelijk vernielde. De getuige belde direct via 1-1-2 de politie. De agenten troffen de verdachte in zijn woning aan. Toen de agenten naar binnen wilden gaan, gooide de verdachte messen naar de agenten. Zij raakten daarbij niet gewond. De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij voor nader onderzoek is ingesloten. De messen werden in beslag genomen. Het slachtoffer van de vernielde auto deed aangifte.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel