Mannen aangehouden voor diefstal in Aldeboarn

Aldeboarn – De politie heeft zaterdagochtend twee inwoners van Heerenveen van 39 en 51 jaar aangehouden op verdenking van diefstal. Getuigen hadden gezien dat de twee uit een afgemeerde boot aan de Braksdyk goederen hadden weggenomen. Meerdere agenten gingen naar de opgegeven locatie. Daar werden de twee mannen uit Heerenveen aangetroffen. Volgens eigen zeggen waren […]

politie124 Aldeboarn – De politie heeft zaterdagochtend twee inwoners van Heerenveen van 39 en 51 jaar aangehouden op verdenking van diefstal.

Getuigen hadden gezien dat de twee uit een afgemeerde boot aan de Braksdyk goederen hadden weggenomen.

Meerdere agenten gingen naar de opgegeven locatie. Daar werden de twee mannen uit Heerenveen aangetroffen. Volgens eigen zeggen waren ze aan het vissen. De getuigen hadden de twee echter in de weer gezien op één van de afgemeerde boten. Toen ze met een gevulde tas de boot weer verlieten, werd de politie via 1-1-2 gewaarschuwd.

Beide mannen werden door de agenten aangehouden. Ze waren in het bezit van inbrekersgereedschap, een kleine hoeveelheid drugs en diverse goederen afkomstig uit de boot. Naast dit alles werd ook de auto van de mannen in beslag genomen. Beide verdachten werden overgebracht naar het politiebureau en daar ingesloten. Op twee afgemeerde boten werden sporen van een inbraak gevonden. De eigenaren moeten nog aangifte doen.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel