Mensen genieten van tropische temperaturen in Friesland

Grou- Hoge temperaturen, lekker in de zon, terrassen vol.. je hoeft het buitenland niet meer op te zoeken om de warmte te vinden. Met temperaturen boven de 30 graden geniet iedereen van het mooie weer in Friesland. Mensen gaan er massaal op uit, om afkoeling te vinden. Lekker ontspannen met een drankje op de boot, […]

zongrou Grou- Hoge temperaturen, lekker in de zon, terrassen vol.. je hoeft het buitenland niet meer op te zoeken om de warmte te vinden.

Met temperaturen boven de 30 graden geniet iedereen van het mooie weer in Friesland. Mensen gaan er massaal op uit, om afkoeling te vinden. Lekker ontspannen met een drankje op de boot, dobberend op het water. Men zoekt vooral de schaduw op, om de warmte temperaturen te ontzien.

Het is de komende week nog prachtige weer. Woensdag is er kans op een bui. In Grou was het vanmiddag een drukte van belang. Honderden mensen waren naar Simmerdei gekomen. In het centrum van het dorp stond een braderie en waren er diverse koren die zorgden voor de muziek.

Foto’s: Rudy Bouma/FRLactueel

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel