Motorrijder gewond bij verkeersongeval in Lemmer

Lemmer – Een 43-jarige man uit Mulheim a/d Ruhr raakte vrijdagmiddag gewond op de Brekkenweg in Lemmer. De motorrijder reed in de richting van de Castor. Op een bepaald moment passeerde de motorrijder meerdere fietsers. Uit tegengestelde richting kwam een personenauto, deze werd bestuurd door een 62-jarige man uit Hürth. Op dat moment raakte de […]

PolitienieuwsLemmer – Een 43-jarige man uit Mulheim a/d Ruhr raakte vrijdagmiddag gewond op de Brekkenweg in Lemmer. De motorrijder reed in de richting van de Castor.

Op een bepaald moment passeerde de motorrijder meerdere fietsers. Uit tegengestelde richting kwam een personenauto, deze werd bestuurd door een 62-jarige man uit Hürth. Op dat moment raakte de motorrijder de macht over het stuur kwijt. Hij botste tegen de auto en kwam ten val, evenals de twee fietsers. De motorrijder raakte gewond en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Hij was wel aanspreekbaar. Volgens getuigen reed de man behoorlijk hard en zonder helm. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht. Van de motorrijder is een bloedproef afgenomen.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel