Nieuw verzekeringsbedrijf in Friesland

Franeker- Friesland is een nieuw verzekeringsbedrijf rijker. Na het verlies van Woudsend Verzekeringen en Friesland Bank Assurantiën is er nu een nieuw verzekeringsbedrijf voor alle inwoners van Friesland: Voryo. Voryo biedt kwalitatief goede en scherp geprijsde verzekeringen voor particulieren aan. De polissen zijn eenvoudig af te sluiten via onze website www.voryo.nl Bij Voryo staat de […]

Yke LuinenburgFraneker- Friesland is een nieuw verzekeringsbedrijf rijker.

Na het verlies van Woudsend Verzekeringen en Friesland Bank Assurantiën is er nu een nieuw verzekeringsbedrijf voor alle inwoners van Friesland: Voryo.

Voryo biedt kwalitatief goede en scherp geprijsde verzekeringen voor particulieren aan. De polissen zijn eenvoudig af te sluiten via onze website www.voryo.nl

Bij Voryo staat de klant écht centraal:

Je hoort zoiets wel vaker in reclameboodschappen van bedrijven, maar voor ons is het een kernpunt. Het zit in onze genen, in ons DNA en het vormt de basis van ons bestaan.

Dat begint al bij de naam: Voryo. Die is gebaseerd op het Friese ‘foar jo’, dat ‘voor jou’ betekent. Wij zijn er voor onze klanten en niet andersom, zoals bij veel verzekeraars wél het geval is.

Dat is ook de reden waarom ik met Voryo ben begonnen. Het werd tijd voor een nieuw soort dienstverlener in verzekeringsland.

Samen FAIRzekeren

Onze klanten vormen samen met ons een collectief. Een vereniging, zeg maar. Je betaalt bij ons geen provisie, maar een kleine, maandelijkse vergoeding per verzekering. Een soort van contributie dus. Zo kom je nooit voor onverwachte, onaangename, financiële verrassingen te staan.

We geven ook veel nuttige tips over wat je allemaal kunt doen om schade te voorkomen. Als er minder schades worden geclaimd, kunnen we namelijk nóg betere voorwaarden en premies bieden. Samen fairzekeren noemen we dat.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel