Noordoost Fryslân presenteert resultaten onderzoek

Buitenpost- Rekenkamercommissie Noordoost Fryslân heeft onderzoek gedaan naar het beheer en onderhoud van wegen, riolering en andere kapitaalgoederen in de gemeente Kollumerland c.a.. Donderdagavond 20 juni presenteert de rekenkamercommissie in een openbare bijeenkomst de resultaten van het onderzoek aan de gemeenteraad. De presentatie van het rapport begint om 19.30 uur. De voorzitter van de rekenkamer-commissie, […]

riolering Buitenpost- Rekenkamercommissie Noordoost Fryslân heeft onderzoek gedaan naar het beheer en onderhoud van wegen, riolering en andere kapitaalgoederen in de gemeente Kollumerland c.a..

Donderdagavond 20 juni presenteert de rekenkamercommissie in een openbare bijeenkomst de resultaten van het onderzoek aan de gemeenteraad.

De presentatie van het rapport begint om 19.30 uur. De voorzitter van de rekenkamer-commissie, de heer E.A. Martens, zal de resultaten van het onderzoek samenvatten. Ver-volgens is er gelegenheid voor de raadsleden om vragen te stellen. De politieke discussie naar aanleiding van het rapport zal op een later moment in een reguliere raadsvergade-ring plaatsvinden. Na afloop van de presentatie is er gelegenheid om vragen te stellen aan de voorzitter van de rekenkamercommissie, de heer Martens.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel