ONS Boso Sneek dichtbij punt in Scheveningen

Scheveningen- In een spannende wedstrijd op sportpark ‘Houtrust’ in Scheveningen miste ONS Boso Sneek op een haar een punt (of misschien nog wel meer). Na een vlakke eerste helft, waarin ONS Boso Sneek een overwicht had op Scheveningen, bij welke ploeg veel fout ging, liet de tweede helft meer strijd zien. Na een overtreding op […]

YumeRamosScheveningen- In een spannende wedstrijd op sportpark ‘Houtrust’ in Scheveningen miste ONS Boso Sneek op een haar een punt (of misschien nog wel meer).

Na een vlakke eerste helft, waarin ONS Boso Sneek een overwicht had op Scheveningen, bij welke ploeg veel fout ging, liet de tweede helft meer strijd zien. Na een overtreding op Renco van Eeken, vlak na de rust, mocht Yume Ramos van 11 meter de 0-1 laten aantekenen. Maar lang had ONS Boso Sneek daarvan niet plezier. Op een scherpe pass vanaf het middenveld verschafte de snelle Ingmar Maayen zich vrije doortocht naar het doel en scoorde 1-1.

En toen Eelke Kooistra even later een verkeerde keuze maakte door te snel en te ver uit zijn doel te komen was het voor Marvin Nieuwlaat niet zo moeilijk om de bal via een lob in het doel te laten verdwijnen: 2-1.

(Foto: MJFotografieHv)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel