ONS Boso Sneek kruipt door oog van de naald tegen GVVV (VIDEO)

Sneek- Op een zonovergoten Zuidersportpark heeft ONS Boso Sneek in de eerste thuiswedstrijd gelijk drie punten gepakt. De Snekers waren met 3-2 te sterk voor GVVV uit Veenendaal. Spannend was het zeker, GVVV kwam namelijk van een 3-0 achterstand sterk terug tot 3-2 en had voldoende kansen om de gelijkmaker te forceren. Dit gebeurde echter […]

ONSBosoSneekSneek- Op een zonovergoten Zuidersportpark heeft ONS Boso Sneek in de eerste thuiswedstrijd gelijk drie punten gepakt.

De Snekers waren met 3-2 te sterk voor GVVV uit Veenendaal. Spannend was het zeker, GVVV kwam namelijk van een 3-0 achterstand sterk terug tot 3-2 en had voldoende kansen om de gelijkmaker te forceren. Dit gebeurde echter niet en zo kon na 95 minuten spelen de formatie van trainer Richard Karrebelt de eerste driepunter noteren.

ONS Boso Sneek kwam goed uit de startblokken en na een kwartier spelen was het raak. Na een misverstand in de defensie bij GVVV was Martijn Roosenburg alert en knalde de 1-0 binnen. De Snekers gingen daarna goed door en na een prachtige pass van Frits Dantuma scoorde spits Yume Ramos fraai de 2-0.

Na rust leek het al snel gespeeld. Curty Gonzales kwam 1 op 1 met doelman Jansen van GVVV en faalde niet: 3-0. Waar alles en iedereen al dacht aan de overwinning kwam men bedrogen uit. Vrij kort na elkaar scoorden Martin van Eck en Olivier Pilon de twee treffers voor GVVV. Daarna bleven de Veenendalers aandringen en kreeg men vele kansen op de 3-3. Die viel echter niet en zodoende kon trainer Richard Karrebelt opgelucht ademhalen.

Aanstaande woensdag speelt ONS Boso Sneek het restant van het gestaakte bekerduel tegen VC Vlissingen. De stand is 1-2 voor de Zeeuwen en er wordt om 20.00 uur in Sneek afgetrapt voor de resterende 31 minuten. De winnaar mag zich opmaken voor een thuiswedstrijd in de tweede ronde van de KNVB Beker tegen FC Utrecht.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel