ONS Boso Sneek vergeet te winnen bij SteDoCo

Hoornaar- ONS Boso Sneek heeft een gouden kans laten liggen om drie punten rijker uit het Zuidhollandse Hoornaar huiswaarts te kunnen reizen. De wedstrijd tegen de plaatselijke Topklasser SteDoCo leek na 23 seconden in de tweede helft in de knip, toen Danny Kampstra met een knappe lob 0-2 scoorde. Maar in plaats van uit het […]

ONSBosoSneek_VaneekenHoornaar- ONS Boso Sneek heeft een gouden kans laten liggen om drie punten rijker uit het Zuidhollandse Hoornaar huiswaarts te kunnen reizen.

De wedstrijd tegen de plaatselijke Topklasser SteDoCo leek na 23 seconden in de tweede helft in de knip, toen Danny Kampstra met een knappe lob 0-2 scoorde.

Maar in plaats van uit het veld geslagen te zijn stroopte SteDoCo de mouwen op. En door uitblinker Sjoerd van der Waal werd het eerst 1-2 (uit een strafschop). En toen 9 minuten later Mohammed Faouzi met een omhaal de gelijkmaker scoorde, leek ONS Boso Sneek rijp voor de slachtbank.

Maar de oranjehemden rechtten de ruggen en namen door Martijn Roosenburg opnieuw de leiding. Er zat op dat moment meer in voor de Snekers. Maar…..SteDoCo kwam opnieuw terug. Ditmaal scoorde na een vloeiende aanval invaller Pascal van Delden. Het vervolg bood wisselende kansen. Maar de stand onderging geen wijziging meer: 3-3.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel