ONS Sneek en Harkemase Boys boeken grote zeges

Sneek- ONS Boso Sneek en Harkemase Boys hebben in de voorbereiding op het nieuwe seizoen grote zeges geboekt. Na drie weken intensief te hebben getraind, speelde zaterdag topklasser ONS Boso Sneek gistermiddag op het eigen kunstgras van het Zuidersportpark de eerste oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met als tegenstander de kersverse zaterdag tweedeklasser […]

HarkemaseBoysSneek- ONS Boso Sneek en Harkemase Boys hebben in de voorbereiding op het nieuwe seizoen grote zeges geboekt.

Na drie weken intensief te hebben getraind, speelde zaterdag topklasser ONS Boso Sneek gistermiddag op het eigen kunstgras van het Zuidersportpark de eerste oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met als tegenstander de kersverse zaterdag tweedeklasser SV ’t Harde. De oranje formatie van de nieuwe trainer Richard Karrenbelt uit Apeldoorn won moeiteloos met 8-2 na een 6-0 ruststand van de groenhemden. Al binnen het kwartier leidde de thuisclub met 4-0. De gasten waren geen partij voor de topklasser.

Harkemase Boys is de oefencampagne ter voorbereiding op het nieuwe seizoen gestart met een ruime zege: zaterdagmiddag wonnen de Friezen op eigen veld met 8-0 van de ambitieuze derdeklasser Pelikaan S. Voor rust werden de goals gemaakt door Smits, Huisman de Jong (strafschop), Bouius en Stelpstra (tweemaal). Direct na de thee was Stelpstra opnieuw trefzeker, waarna Auke Schievink en Heine Uuldriks de score nog verder opvoerden.

(Foto: Pwfoto.nl)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel