Samenvatting ONS Boso Sneek – Ter Leede

Sneek- Halverwege de wedstrijd dreigde even een schraal zonnetje door te breken op het verder grijze Zuidersportpark. En dat was bijna symbolisch. In een poging om toch wat meer creativiteit aan het spel toe te voegen had trainer-coach Bert Hollander Sandor van der Heide in de 66e minuut laten invallen voor Tjisse Kerkstra. En dat […]

ONSBosoSneekSneek- Halverwege de wedstrijd dreigde even een schraal zonnetje door te breken op het verder grijze Zuidersportpark. En dat was bijna symbolisch.

In een poging om toch wat meer creativiteit aan het spel toe te voegen had trainer-coach Bert Hollander Sandor van der Heide in de 66e minuut laten invallen voor Tjisse Kerkstra. En dat bleek bijna een gouden wissel.

Bij een van zijn eerste balcontacten kreeg Sandor op zo’n 30 meter van het doel de bal, zag, dat keeper Serge van den Ban van de gasten (zoals de hele wedstrijd) ver voor zijn hok stond, lobte de bal over de 33-jarige doelman in de kruising: 1-0 en een wereldgoal.

Wanneer ONS Boso toen had weten door te pakken, was de wedstrijd voor de Snekers geweest. Maar, integendeel! Verdediger Frank de Groot pikte vier minuten later een corner vanaf rechts op en schoot tegen de onderkant van de lat van het ONS-doel : geen doelpunt, maar wel een waarschuwing! Want de Sassenheimers (vandaag niet in hun karakteristieke rood-geel gekleurde shirts, maar in het wit-zwart ) putten daaruit zoveel moed, dat ze druk bleven zetten op de Sneker defensie en gevaar bleven stichten. Met in de 94e minuut het gewenste resultaat.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel