SC Cambuur wint 0-8 van stadsgenoot FVC (VIDEO)

Leeuwarden- SC Cambuur heeft zaterdagavond een uitstekend resultaat gehaald bij stadsgenoot FVC. Het werd maarliefst 0-8. Bij SC Cambuur was Bartholomew Ogbeche de grote man. Hij scoorde vier maal. De meeste doelpunten werden in de eerste helft gemaakt. Een van de opvallende spelers bij Cambuur was proefspeler, oud FC Utrecht, Gianluca Nijholt. Hij scoorde de […]

imageLeeuwarden- SC Cambuur heeft zaterdagavond een uitstekend resultaat gehaald bij stadsgenoot FVC. Het werd maarliefst 0-8.

Bij SC Cambuur was Bartholomew Ogbeche de grote man. Hij scoorde vier maal. De meeste doelpunten werden in de eerste helft gemaakt. Een van de opvallende spelers bij Cambuur was proefspeler, oud FC Utrecht, Gianluca Nijholt. Hij scoorde de openingsgoal met een afstandsschot. Henk de Jong, trainer bij SC Cambuur, genoot van het spel van Cambuur. Onze doelstelling voor komend seizoen is opnieuw handhaving in de eredivisie. Met deze spelersgroep en nog een aantal nieuwe aankopen heeft de trainer er alle vertrouwen in.

Hieronder onze samenvatting.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel