Smullen geblazen op Big Taste Festival

Sneek- Afgelopen weekend was het smullen geblazen op het voormalig Flexaterrein in Sneek. Een bonte stoet van foodtrucks kleurde het terrein en dit was een traktatie voor alle zintuigen. Van kleinste soepkraam tot grote bbq en van flamkuchen tot Jamaicaans streetfood, de bezoekers konden in een paar uur een culinaire ‘wereldreis’ maken. De bezoekers kwamen […]

Big Taste Festival Sneek 2Sneek- Afgelopen weekend was het smullen geblazen op het voormalig Flexaterrein in Sneek.

Big Taste festival 5Een bonte stoet van foodtrucks kleurde het terrein en dit was een traktatie voor alle zintuigen. Van kleinste soepkraam tot grote bbq en van flamkuchen tot Jamaicaans streetfood, de bezoekers konden in een paar uur een culinaire ‘wereldreis’ maken.

De bezoekers kwamen uit heel Friesland en ver daarbuiten en voelden zich echte ‘foodies’ op dit festival . De bezoekers konden nieuwe smaken ontdekken, zien hoe het eten klaargemaakt werd en bovenal de bezoekers kennis te laten maken met écht streetfood.

Sneek was afgelopen weekend daarom ook dé hotspot voor iedereen die schaamteloos urenlang lekker aan het genieten was van werelds eten en drinken. De continue programmering waaronder bands als Friends of soul, Lou Leeuw Sheba, Uncle Jimmy zorgden voor een heerlijke ongedwongen sfeer en maakten samen met alle foodtrucks in Sneek deze allereerste editie tot een succes.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel