Gewonden bij aanrijding in Drachten

Drachten- Vrijdagmiddag raakten drie bestuurders betrokken bij een aanrijding aan de Ureterpvallaat bij Drachten. Een 50-jarige bestuurder uit Drachten reed met zijn aanhanger richting rotonde de Lavendelheide. Hij moest stevig remmen omdat de auto’s voor hem stopten. De 52-jarige man uit Emmen die achter hem reed, kon nog net op tijd remmen. De bestuurster die […]

ongevaldrachten Drachten- Vrijdagmiddag raakten drie bestuurders betrokken bij een aanrijding aan de Ureterpvallaat bij Drachten.

Een 50-jarige bestuurder uit Drachten reed met zijn aanhanger richting rotonde de Lavendelheide. Hij moest stevig remmen omdat de auto’s voor hem stopten. De 52-jarige man uit Emmen die achter hem reed, kon nog net op tijd remmen. De bestuurster die daar achter reed, een 21-jarige vrouw uit Frieschepalen, kon echter niet meer op tijd stoppen. Een aanrijding tussen de drie voertuigen was het gevolg. De 21-jarige vrouw en haar 15-jarige bijrijder zijn beiden met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht.

(Foto’s: Marc Stijger)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel