Vrouw ernstig gewond bij ongeval in Schraard (update)

Schraard- Een 46-jarige automobiliste uit de gemeente Sudwest-Fryslan botste zaterdagavond op de Wonserweg bij Schraard met haar auto op een boom. De vrouw raakte gewond, haar 12-jarige dochter liep wonderwel geen letsel op. Van de bestuurster is in het ziekenhuis in verband met vermoed alcoholgebruik bloed afgenomen. De vrouw was bij het begin van de […]

ongevalschraard Schraard- Een 46-jarige automobiliste uit de gemeente Sudwest-Fryslan botste zaterdagavond op de Wonserweg bij Schraard met haar auto op een boom.

De vrouw raakte gewond, haar 12-jarige dochter liep wonderwel geen letsel op.

Van de bestuurster is in het ziekenhuis in verband met vermoed alcoholgebruik bloed afgenomen. De vrouw was bij het begin van de bebouwde kom van Schraard de macht over het stuur kwijt geraakt. Via de linkerberm klapte ze op een boom.

De brandweer moest het dak van de auto knippen om de bestuurster uit de wagen te kunnen halen. Een traumahelikopter verleende medische bijstand. De vrouw werd in een ambulance naar het ziekenhuis in Leeuwarden gebracht. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Foto’s: Johan Bouma/112SWF

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel