Uitzending 4:

Uitzending 3:

Uitzending 2:

Uitzending 1:

Wat mij is opgevallen, dat bedrijven het leuk vinden, om hun verhaal op een spontane manier te vertellen” aldus Rudy Bouma

In de afleveringen gaan we op pad met eilanders, ondernemers, toeristen en laten we zien wat het eiland zo mooi maakt.

Variërend programma

Vorige zomer hebben we een programma gemaakt op Vlieland. Dit was na het seizoen op Terschelling een succes. Met leuke activiteiten en gezellige interviews werd er elke dag een programma gemaakt, die een week later op www.frieslandactueel.nl te zien waren. We willen de kijkers laten zien, wat er op het eiland te doen valt. Een kijkje op het eiland. In gesprek gaan met mensen die een bijzonder verhaal en passie hebben. Een week lang, in vier afleveringen staat Ameland centraal in Waddup TV.

De opnames zullen dit jaar plaatsvinden van 29 juni tot en met 4 juli tijdens de week van het Madnes festival.

Waddup TV Vlieland

Eerste aflevering:

Tweede Aflevering:

Derde aflevering:

 

 

Waddup Terschelling [2013]

De bootreis, een goed begin van de vakantie

Voor velen is de bootreis al een goed begin van de vakantie op Terschelling.

Jaarlijks brengt Rederij Doeksen duizenden mensen vanaf de Waddenpromenade in Harlingen naar het eiland. Dit zijn toeristen, maar vooral veel jongeren. Zij trekken vanuit het hele land naar Terschelling, om daar een week van het eiland te genieten. Terschelling heeft veel te bieden. Zo heeft het eiland veel winkelstraten, horecagelegenheden en activiteiten op en rond om het water.

Terschelling heeft veel gezellige kroegen!

In de tweede aflevering van Waddup Terschelling gaan we mee met de kroegentocht, georganiseerd door X-Travel jongerenreizen.

Met een groep van zo’n 70 jongeren vertrokken ze vanuit camping Terpstra richting het centrum van Midsland. Daar werd verder gefeest bij WYB, Dammesaan (karaokebar), De Stoep en de Schotse Vier.

De Noordzee op met Mooi Weer BV

In de derde aflevering van Waddup Terschelling gaan we samen met het bedrijf Mooi Weer de Noordzee op.

Het bedrijf Mooi Weer verzorgd al jaren bedrijfsuitjes, schoolreizen, vergaderingen, teambuildings en activiteiten voor alle doelgroepen op Terschelling.

In de aflevering gaan we branding en en Wadkanoën. Wadkanoën is een van de meest bijzondere manieren om het wad te beleven. U vertrekt vanaf het Groene strand op West – Terschelling. In overleg met de instructeur wordt er met u een kano tocht uitgezet op de Waddenzee. Varend onder het eiland door met de Brandaris op de achtergrond verkent u op een unieke manier dit prachtige natuurgebied. Met een beetje geluk duiken nieuwsgierige zeehond naast uw kano op.

Het brandingkanoën is een van de meest spectaculaire activiteiten die MooiWeer op Terschelling aanbiedt.

 

De sfeer op camping Terpstra Terschelling

Terschelling- Er hangt altijd een gezellige sfeer op de campings van Terschelling.

Vandaag in alweer de vierde aflevering van Waddup Terschelling bezocht onze cameraploeg camping Terpstra. Camping Terpstra is dé jongerencamping bij uitstek. De camping is gelegen midden op het eiland, aan de rand van het dorp Midsland op korte afstand van het strand.

Naast dat de jongeren vooral feesten op de camping, kunnen ze ook meedoen aan sportieve activiteiten, waaronder het buikglijden, het meedoen aan voetbal en volleybalwedstrijden georganiseerd door MooiweerBV.

Een dag als DJ op Terschelling

In de vijfde en laatste aflevering van Waddup Terschelling zijn we een dag mee geweest met DJ Steff Da Campo uit Leeuwarden.

Steff Da Campo treed in veel bekende clubs op. Wij volgde Steff Da Campo (Steffen de Vries) samen met de Magnificence tijdens een optreden in de Braskoer op West-Terschelling. Hij heeft een eigen concept, genaamd ”Flash”.

GemeenteAmelandVVVAmelandWagenborgenMadnes
RobbentochtenNobelForelvisserijAmelandparacentrumKiekduunwestcordNESCAFErederijDoeksenBraskoerTerpstraSITEMooiWeerLOGOVliehorsExpressNoordwesterVlielandOutdoorCenter