Wiebe van Solkema benoemd tot vrijwilliger van het Jaar 2018

Sneek- Tijdens de jaarlijks vrijwilligersavond van de Vereniging Ondernemend Sneek is Wiebe van Solkema benoemd tot “vrijwilliger van het jaar”.

Wiebe van Solkema is een vrijwilliger die zich op vele terreinen inzet en die je “altijd kan bellen” zoals werd vermeld in de introductie. Hij is één van de vaste gezichten op de shuttles van Duurzaam Vervoer Sneek en helpt regelmatig als verkeersregelaar met diverse evenementen van Sneek, is decorbouwer bij toneelvereniging Teater Snits en de Bonte Sneeker Avond, meestal samen met zijn broer Pier. Wiebe van Solkema ontving de wisselbokaal en bloemen, uit handen van Henk van der Zwaag, voorzitter van Ondernemend Sneek.

Met de vrijwilligersavond wil de Vereniging Ondernemend Sneek de vrijwilligers bedanken voor hun inzet voor de stad. Deze vrijwilligers zetten zich belangeloos in op verschillende vlakken, zoals bijvoorbeeld voor de uitvoer en organisatie voor alle (publieks)evenementen. De vrijwillige taken worden uitgevoerd door diverse commissies en werkgroepen zoals onder meer Stichting Uit in Sneek, Sneek Promotion, Oranjevereniging en div. werkgroepen van de Vereniging Ondernemend Sneek, Sinterklaascommissie, Werkgroep Binnenstad Sneek, Út Sneek, stads & sfeerverlichtingcommissie en het gratis shuttlevervoer uitgevoerd door Duurzaam Vervoer Centrum Sneek.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel