Indrukwekkend eerbetoon voor overleden Remon Bruinsma (VIDEO)

Leeuwarden- Het was donderdagavond een indrukwekkend eerbetoon voor de overleden Remon Bruinsma (19) uit De Westereen.

Ruim 2000 mensen liepen mee in de stille tocht. De tocht begon bij de Waag in het centrum van de stad, via het Oldehove en eindigde in de Prinsentuin. De familie en burgemeester Ferd Crone liepen voorop in de stoet. Op de plek, waar Remon op nieuwjaarsdag gevonden werd, kwamen bloemen te liggen. Daarna kondigde burgemeester Ferd Crone een minuut stilte aan. Kinderen van een basisschool uit De Westereen zongen als slot van de tocht het nummer “Afscheid nemen bestaat niet” van Marco Borsato. Het was een indrukwekkend eerbetoon aan Remon Bruinsma.

 

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel