De eerste biologische tandarts in Friesland

Leeuwarden- Komende zaterdag is de officiële opening van de eerste biologische tandarts in Friesland

In Nederland bestaan er ruim 130 van deze holistisch werkende tandartsen.

Deze aanvullende benadering van tandheelkunde gebruikt lichaamsvriendelijkere materialen en kijkt holistisch naar gezondheid. Ook bijzonder aan de werkwijze is de samenwerking met verschillende zorgpartners om nog beter in te spelen op gezondheidsproblemen.

De praktijk specialiseert zich in biologische tandheelkunde en het behandelen van angstpatiënten en kinderen.

Komende zaterdag worden verschillende lezingen gehouden over de (aanvullende) behandelmogelijkheden, de verschillen tussen de reguliere en biologische tandarts en wat de biologische tandheelkunde specifiek voor kinderen kan betekenen. Daarnaast legt klassiek homeopaat Jeroen Morssink uit wat precies een holistische kijk op gezondheid inhoudt en geeft Fysiotherapiepraktijk Tigra Leeuwarden HRV- en EMG metingen en demonstraties.

Bezoekers zijn komende zaterdag 17 maart welkom van 13:00 uur tot 16:00 uur. Aanmelden voor de opendag en lezingen kan op de website van de biologische tandartsenpraktijk

Bezoekers krijgen een rondleiding in de vernieuwde praktijk.  Kinderen kunnen gratis deelnemen aan een poetsles, uiteraard met poetsdiploma en een leuk cadeautje.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel